Palma morala a lui Ion I.C. Bratianu

Mari oameni politici ,adusi la acest statut de televiziunile mogulior sau de o falsa reprezentare a eticii politice.Oameni care fara scrupule isi permit sa vorbeasca in numele poporului roman.Un popor care a suferit atat de mult si care sufera in continuare manat de sedarea politica a mass mediei care are rolul de autor moral in acesta poveste.Nimic nu ii mai justifica ,avand pana si curajul sa incerce monopolizarea  constiintei oamenilor.

Raul a inceput in momentul in care succesorul in drepturi a lui Ion I..C. Bratianu , asa zisu-ul om de dreapta ,un liberal convins ,Crin Antonescu a decis sa formeze o alianta cu PSD – un partid de comunisti ,o haita de nomenclaturisti.Bineinteles ,decizia ar fi abrobata ca morala doar in limitele oportunismului si atat.Mai vorbiti-ne de o Romanie a bunului simt ca ne place.Dar nu si credem!

In acel moment domnule Crin Antonescu ,a-ti primit o palma de la Ion I.C. Bratianu.Dar ce ii pasa dansului de aceste lucruri.Nu are de unde sa stie ce inseamna adevarat finete politica ,adevarata virtute politica.

Nici un moment nu spun ca PD-L are un partid in care oamenii de acolo sunt ca un cor de ingerasi ,cantand frumos despre lucruri frumoase.Nici vorba!Insa am invata ca din doua rele aleg raul cel mai putin rau.

Azi ,Timisoara a confirmat vointa poporului , de a nu mai acorda un al patrulea mandat lui Ion Iliescu, de a termina odata pentru totdeauna cu ilegalitalitatile regimului de stanga, de favorisme.Sustin o Romanie in care egalitatea ,echitatea si drepturile sa ne fie respectate.

Bravo celor ce au iesit in strada!Bravo tinerilor care lupta!

NB: Cat as fi vrut sa nu scriu aceste lucruri.Sa nu ma amestec in politica ,dar…

Lasă un comentariu